Over Leukekralen.nl

Leukekralen zag het daglicht in augustus 2009 toen Angelique haar creatieve geest de vrije loop liet en besloot om dit om te zetten in een webshop, daarnaast gaf ze ook workshops sieraden maken en het vervaardigen van zilveren sieraden, Angelique was één van de eerste gecertificeerde Art Clay docentes in Nederland.

Gaandeweg de tijd ontwikkelde zich Leukekralen.nl tot een goed lopende webwinkel, maar Angelique kreeg naast de webwinkel ook een reguliere baan die steeds meer beslag op haar beschikbare tijd ging leggen. Leukekralen.nl kwam op de achtergrond te staan.

Toen Angelique Wim tegen het lijf liep besloten ze om samen Leukekralen.nl nieuw leven in te blazen, twee personen kunnen nu eenmaal meer werk verzetten in hun beschikbare vrije tijd dan een.

We hopen dat jullie met veel plezier onze webwinkel bezoeken en voel je vrij om ons te benaderen met vragen en of suggesties, het liefst via de mail, maar het mag ook via het in onze contactkolom genoemde telefoonnummer.

Wij verheugen ons er enorm op,

Angelique en Wim Sanders.

 

Augustus 2020 Leukekralen.nl bestaat 11 jaar

Vanaf het begin gespecialiseerd in boeddhabedels en voedingsarmbanden, en uitgebreid met (handgemaakte) sieraden en mooie en unieke kralen, bedels en onderdelen, gemaakt van verschillende (duurzame en natuurlijke) materialen.