Over Leukekralen.nl

Leukekralen.nl bestaat sinds augustus 2009.

 

Het ontstaan van Leukekralen.nl

Angelique was de eerste gecertificeerde Art Clay docente in Noord-Nederland en organiseerde sinds 2006 creatieve workshops zilveren sieraden maken. In de loop van de tijd werden er ook workshops verzorgd waarbij mooie sieraden werden gemaakt met andere technieken en materialen, zoals verschillende soorten kralen, draad en bedels en zo ontstond al snel de vraag naar kralen en materialen zodat ook thuis mooie sieraden gemaakt konden worden. Leukekralen.nl was geboren.

Gaandeweg de tijd ontwikkelde Leukekralen.nl zich tot een goed lopende webwinkel, waarbij er op het hoogtepunt zo’n 3500 artikelen in de webshop te krijgen waren. Een paar jaar geleden kwam Leukekralen.nl op een lager pitje te staan na wat technische veranderingen in de shop en het krijgen van een reguliere baan naast de webshop.

Inmiddels blazen wij samen de webshop weer nieuw leven in en zul je ons aanbod weer zien groeien. 

We hopen dat je met veel plezier onze webwinkel bezoekt en je je vrij voelt om ons te benaderen met vragen en/of suggesties.

Wim en Angelique Sanders.

 

 

Wij zijn vanaf het begin gespecialiseerd in boeddha bedels en voedingsarmbanden, en uitgebreid met (handgemaakte) sieraden en mooie en unieke kralen, bedels en onderdelen, gemaakt van verschillende (duurzame en natuurlijke) materialen.