Over Leukekralen.nl

Leukekralen zag het daglicht in augustus 2009 toen Angelique haar creatieve geest de vrije loop liet en besloot om dit om te zetten in een webshop, daarnaast gaf ze ook workshops sieraden maken en het vervaardigen van zilveren sieraden, Angelique was één van de eerste gecertificeerde Art Clay docentes in Nederland.

Gaandeweg de tijd ontwikkelde zich Leukekralen.nl tot een goed lopende webwinkel, maar er speelde tegelijkertijd een andere ontwikkeling, Angelique had naast haar webwinkel ook een reguliere baan en die ging steeds meer beslag op haar beschikbare “vrije” tijd leggen, Leukekralen.nl kwam op de achtergrond te staan.

In 2019 liep Angelique Wim tegen het lijf, twee tegenpolen, maar tegelijkertijd ook enorm eensgezind, er werd besloten om Leukekralen.nl nieuw leven in te blazen, twee personen kunnen nu eenmaal meer werk verzetten in hun beschikbare vrije tijd dan een persoon.

We hopen dat jullie met veel plezier onze webwinkel bezoeken en voel je vrij om ons te benaderen met vragen en of suggesties, het liefst via de mail, maar het mag ook via het in onze contactkolom genoemde telefoonnummer.

Wij verheugen ons er enorm op,

Angelique en Wim Sanders.

 

 

 

 

 

 

 

 

In augustus 2019 bestond Leukekralen.nl 10 jaar!

Begin augustus 2009 gestart en snel uitgegroeid van een webwinkel met een paar honderd artikelen naar een webwinkel met een paar duizend artikelen. Vanaf het begin gespecialiseerd in boeddhabedels en voedingsarmbanden, en uitgebreid met (handgemaakte) sieraden en mooie en unieke kralen, bedels en onderdelen, gemaakt van verschillende (duurzame en natuurlijke) materialen. Na kort te zijn weg geweest is Leukekralen.nl weer terug en bouwen wij ons online assortiment stap voor stap weer op.