Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

 

  1. Hoeveel verzendkosten betaal ik bij jullie?

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, maar postzegels zijn tegenwoordig niet goedkoop. Wij hanteren een vast bedrag van € 2,95 voor verzendingen per luchtkussenenveloppe binnen Nederland en € 4,95 voor zendingen naar Belgie per luchtkussenenveloppe.

 

  1. Hoe snel wordt mijn bestelling verstuurd?

Leukekralen.nl is een eenmanszaak en ik, Angelique, de eigenaresse, werk ook nog parttime in loondienst; vandaar dat we niet a la minute je bestelling kunnen versturen. Doorgaans wordt je bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd, uiterlijk binnen 3 werkdagen zodat je je bestelling wel snel in huis hebt.

 

  1. Hoe lang bestaat Leukekralen.nl al?

Ruim tien jaar! In augustus 2009 opende de shop haar deuren :).

 

  1. Kan ik mijn bestelling afhalen?

Nee, dat kan jammer genoeg niet. Omdat ik nog een baan in loondienst heb naast Leukekralen.nl is er geen tijd voor het afhalen van de bestelling.

 

  1. Zijn jullie materialen van goede kwaliteit?

Wij kopen onze materialen zorgvuldig in en alle materialen zijn door onze leveranciers gegarandeerd nikkelvrij. Verkleuringen van metalen zijn niet altijd te voorkomen, maar dit kan feitelijk bij alle metalen gebeuren en komt meestal door externe oorzaken zoals bijvoorbeeld de zuurgraad van de huid, medicijngebruik, (zee)water. Onze Designer Kwaliteit metalen, roestvrijstaal (stainless steel) en echt zilver (925 zilver) zijn metalen van hele goede kwaliteit waarbij je minder risico loopt op verkleuringen dan de basic metalen.